HIDROIZOLATII PISCINE

Natura recreativă a piscinelor face ca orice problemă structurală care dă naștere unor scurgeri să fie extrem de incomodă de aceea odata cu inceperea constructiei uneia putem sa le oferim clientilor nostri solutii pentru hidroizolatii de ultima generatie. In afara de asta, atunci cand vine vorba despre hidroizolatia unei piscine solutiile propuse devin. o necesitate intrucat se creeaza un contact permanent cu apa.

Materialele pentru hidroizolatii pe care le folosim la protejatea unei piscine sunt rezistente razele ultraviolete, la agentii de curatare si la apa ,intrucat in timp pot sa se creeze fisuri care pot afecta intregul aspect estetic al acesteia. Mai mult de atat, umiditatea mare poate duce la formarea unor bacterii si ciuperci periculoase pentru sanatate asadar hidroizolatia este cea mai optima solutie pentru protectie.

O alta caracteristica esentiala a materialelor utilizate este aceea ca in momentul in care se realizeaza dezinfectari regulate a piscinelor se utilizeaza multe substante chimice iar pentru acest lucru este necesar ca hidroizolatiile piscinelor sa se impuna.

Hidroizolatia garantată a acestora și finisajul excelent fac din membranele hidroizolante si cele poliuretanice soluții de cea mai bună calitate pentru toate tipurile de piscine.