AQUADUR

Amorsa/strat de suprafata epoxi pe baza de apa

DESCRIERE

Aquadur este un strat de suprafata epoxi pe baza de apa, din doua componente, cu mai mult de 20 de ani de utilizare cu succes ca si amorsa pt. toate produsele Hyperdesmo si pe baza de poliuretan ale Alchimica. Aquadur este amorsa ideala (sau primul strat) in aplicatiile ce au de-a face cu presiunea ridicata sau umiditate crescanda. Este usor si sigur de aplicat si are mai multe intrebuintari in afara amorsarii….


detalii

UNIVERSAL-PRIMER-2K-4060

Doua Componente, Fara Solvent, Amorsa pe Baza de Poliuretan

DESCRIERE

UNIVERSAL-PRIMER-2K-4060 este o amorsa, formata din doua componente, fara solvent, special creata pt. sistemul HYPERDESMO si alte produse Alchimica bazate pe poliuretan. Se usuca rapid, nu este toxic, este special produs pt. utilizarea pe beton umed, pt. a asigura aderenta produselor din …

 


detalii

 PRIMER – PU

Componenta Poliuretanica de Amorsare

DESCRIERE

Primer – PU este o componenta poliuretanica fluida, de o vascozitate redusa, care se intareste la contactul cu umiditatea din atmosfera. Este special creata pt. a spori aderenta produselor poliuretanice solide pe suprafete poroase. Primer – PU este ideal pentru protejarea structurilor metalice impotriva coroziunii.

 


detalii

 MICROPRIMER – PU

 

 

 

 

 


detalii

 MICROSEALER – PU

 

 

 

 

 

 


detalii