HYPERFLOOR-2K

Doua Componente cu Proprietati de Autonivelare, Rasina Poliuretanica pt. Podele, Usor Elastica

DESCRIERE

HYPERFLOOR-2K este format din doua componente, material poliuretanic, fara solvent, ce se autoniveleaza, iar dupa uscare produce o pelicula puternica, usor elastica, cu o aderenta excelenta la diferite suprafete.

Este pe baza de  rasina poliuretanica elastomera hidrofoba pura, plus filtre anorganice speciale …


detalii

HYPERDESMO-D-2K

Doua Componente, Vopsea Poliuretanica Moderat Elastica pentru Izolare, Hidroizolare si Protectie a Podelelor si a Altor Aplicatii.

DESCRIERE

HYPERDESMO – D-2K este format din doua componente,produs poliuretanic  fluid, fara solvent. Produce o membrana de o elasticitate moderata  cu o extraordinara aderenta la multe tipuri de ..


detalii

HYPERDESMO – D

Componenta de Vopsea Poliuretanica pt. Hidroizolare si Protectie

DESCRIERE

HYPERDESMO – D este o componenta poliuretanica fluida, care se intareste la contactul cu umiditatea din atmosfera. Produce o membrana foarte puternica, cu o extraordinara aderenta la multe tipuri de suprafete si cu o excelenta rezistenta chimica si de hidroliza…

 


detalii

RASINA EPOXIDICA 51 – PARDOSEALA 

Rasina epoxidica pentru pardoseala din doua componente, ce se niveleaza singura

DESCRIERE

RASINA EPOXIDICA 51-PARDOSEALA este un produs ce se aplica pe podea, format din doua componente, ce se niveleaza singur, fara solventi, cu excelenta rezistenta chimica si rezistenta marita la impact si abraziune.


detalii