Ce este poliureea?

Poliureea, este un elastomer, care se obtine prin reactia de policondensare a izocianatilor si a aminelor. In timpul reactiei trebuie sa fie pastrate proportiile adecvate ale reactantilor si temperatura sa fie corespunzatoare. Rezultatul este un strat de elastomer durabil si de incredere care este rezistent la conditiile meteorologice dificile.
Membrana de poliuree trebuie aplicata pe o suprafata uscata si degresata. Acest proces se efectueaza prin pulverizare Procesul de creere a shell-ului nu este complicat si este relativ rapid.

Poliureea

Avantajele hidroizolatiei cu poliuree

Acoperirile poliureice sunt caracterizate printr-o textura stransa si o flexibilitate considerabila. Intr-o gama larga de temperatura, acesta isi pastreaza proprietatile esentiale mecanice, rezistenta si anti-imbatranire.Poliureea arata rezistenta mare la conditiile meteorologice, inclusiv radiatiile solare (UV), este rezistenta la apa de mare, apa industriala si apa din canalizare,
Arata rezistenta considerabila la contaminarea biologica (microorganisme) si chimice (acizi si baze), rezistenta la abraziune,si are o buna aderenta la toate tipurile de substrat.
Straturile de protectie poliureice formeaza o membrana sigura, monolitica, densa si bine aderenta la izolare. Prin urmare, datorita proprietatilor sale unice poate fi folosita si ca un strat protector.

Principalele caracteristici distinctive de protectie sunt:

Utilizarea de poliuree: