HYGROSMART-FLEX

Mortar cimentos flexibil din doua componente pentru hidroizolare si protectie.

DESCRIERE

HYGROSMART-FLEX este un mortar hidroizolant, din doua componente, bazat pe lianti cimentosi, aditivi de inalta tehnologie,polimeri sintetici, anorganici si polimeri sintetici intr-o descompunere de apa.

HYGROSMART-FLEX este un amestec putin vascos care se aplica extrem de usor si este foarte manevrabil, putand fi aplicat in straturi groase de pana la 2 mm per strat, pe suprafata verticala. Are o aderenta si proprietati mecanice excelente si a fost format in asa fel incat asigura flexibilitatea materialului in orice mediu climatic sau de presiune…


detalii

 HYGROSMART-SILEX

Mortar osmotic hidroizolant dintr-o singura componenta.

DESCRIERE

HYGROSMART-SILEX este un mortar osmotic hidroizolant dintr-o singura componenta, format din amestecuri de ciment, rasini ..


detalii

 HYGROSMART-IMPER

O componenta, mortar cimentos pt. hidroizolare si protectie.

DESCRIERE

HYGROSMART-IMPER este o singura componenta, mortar hidroizolant bazat pe lianti cimentosi, polimeri sintetici si anorganici si aditivi de inalta tehnologie….


detalii

 HYGROSMART-FIBER

O componenta, Mortar reparator cimentos armat cu fibra

DESCRIERE

HYGROSMART-FIBER este un produs de inalta tehnologie, dintr-o singura componenta, mortar reparator cimentos, imbunatatit cu microsilice. Materialul da dovada de excelente proprietati mecanice combinate cu manevrare si aplicare usoara pe orizontala, verticala sau de suprafata. HYGROSMART-FIBER are o aderenta excelenta si poate fi aplicat in straturi groase fara a crapa.


detalii

HYGROSMART-PLUG

Stopare cimentoasa a apei, cu priza rapida.

DESCRIERE

HYGROSMART-PLUG este o pudra de inalta tehnologie, dintr-o singura componenta, care de indata ce este amestecata cu apa devine un element foarte stabil, puternic si durabil de stopare al apei.

Are abilitati remarcabile de stopare a scurgerilor, chiar si in cazul apei sub presiune. Materialul este ideal pt. ermetizarea crapaturilor sub presiune negativa, cum ar fi bazinele de apa si tunelele. Datorita faptului ca nu se crapa si nu se contracta aproape deloc este usor de utilizat pt. reparatii locale de scurta durata…


detalii