HIDROIZOLATII

Ce este o hidroizolatie?

Hidroizolatia este un proces de etanseizare a unei suprafete pentru evitarea patrunderii sau pierderii de lichide. Asa cum un acoperis are rolul de a pastra o constructie ferita de precipitatii in domeniul constructiilor acvatice hidroizolatia are menirea de a forma un strat etans care sa protejeze diversele suprafete ce ar putea fi in contat cu apa (terase, balcoane, subsoluri, pardoseli, bazine de colectare a apei, acoperisuri verzi, fose, canale, piscine, bai,  etc).
Lucrarile de izolatie sunt, in general lucrari ascunse de ochii lumii (izolatia fundatiei unei cladiri, izolatia unui acoperis verde, izolatia unei piscine, al unui lac ornamental) prin urmare orice greseli, accidente ce produc zone neetanse vor fi observate doar cand este prea tarziu (acoperisuri, pivnite cu infiltratii, iazuri cu scapari de apa, etc). Remedierea acestor probleme sunt foarte costisitoare uneori, gasirea punctelor critice este foarte grea, aproape imposibila in unele situatii. Din acest motiv executia lucrarilor in conformitate cu standardele cerute, care sa ofere clientului garantia unei exploatari de durata si fara evenimente neplacute, este imperativ necesara.

Tipuri

Membrane poliuretanice lichide
Membrane poliuretanice lichide transparente
Produse:  HIPERDESMO THYPERDESMO AD-YHYPRDESMO A-D-Y-EHYPERDESMO A-D-Y 100[Not a valid template]
Masticuri poliuretanice
Produse: HYPERSEAL 25 LMHYPERSEAL 50 FC[Not a valid template]
Mortare hidroizolante
Primeri (amorse)
Produse: AQUADUR, Microseale PU, PRIMER PU, Microprimer, UNIVERSAL PRIMER 2K, PRIMER T[Not a valid template]
Hidroizolatii terase verzi
[Not a valid template]

 

Una din solutiile de ultima generatie in domeniul hidroizolatiilor il reprezinta membranele poliuretanice lichide din gama  Hyperdesmo care au urmatoarele avantaje:

Vizitand site-ul nostru puteti gasi prin solutiile prezentate o rezolvare certa la o multitudine de probleme cauzate de infiltratiile de apa.