Dragi clienți, parteneri și prieteni

ALCHIMICA S.A. monitorizează evenimentele curente ale COVID-19 și cu un sentiment ridicat de responsabilitate, continuăm să răspundem nevoilor partenerilor noștri și să le sprijinim în întreaga lume în aceste condiții fără precedent. Prioritatea noastră numărul unu este siguranța și bunăstarea oamenilor noștri și a familiilor lor, precum și cea a partenerilor noștri de afaceri și a comunității.

Pentru a reduce impactul asupra activității noastre comune, am pus în aplicare câteva măsuri de precauție, care asigură protecția maximă posibilă a tuturor părților incluse, dar și continuitatea și viabilitatea noastră pe termen lung, pentru a continua să oferim produse de înaltă calitate pentru clienții noștri. Uzinele noastre de producție funcționează neafectate și neîntrerupte, întrucât am planificat proactiv operațiunile de producție și logistică necesare.

Urmând instrucțiunile OMS, ALCHIMICA S.A. va monitoriza îndeaproape situația și va continua să implementeze cele mai bune soluții posibile pentru a proteja sănătatea oamenilor noștri, a partenerilor noștri de afaceri și a comunității.

Echipa ALCHIMICA ROMANIA