HYPERDESMO – AD – Y – E

Membrana Poliuretanica Lichida, O Singura Componenta, Transparenta, Lucioasa, Alifatica, Elastica

DESCRIERE

HYPERDESMO – AD – Y – E este o componenta poliuretanica lichida care se intareste la contactul cu umiditatea din atmosfera, pentru a produce o membrana transparenta, de o elasticitatea sporita, cu o aderenta uniforma pe intreaga suprafata. Este alifatica: nu se ingalbeneste la expunerea directa in soare. Este ideal pt. protectia produselor HYPERDESMO.

Este pe baza de  rasina poliuretanica elastomera hidrofoba pura, plus filtre anorganice speciale care se regasesc in excelentele rezultate mecanice, chimice, termice si in proprietatile de rezistenta UV si la  elementele naturii.

Aplicati cu pensula, trafalet sau spray fara aeraj in unul sau doua straturi, cu un consum total minim de 1.2 – 1.5 kg/m².

RECOMANDAT PENTRU

LIMITARI

Nu se recomanda pentru:

CARACTERISTICI SI BENEFICII

APLICARE

Curatati suprafata folosind jetul de apa daca e posibil. Indepartati impuritatile uleioase, ceroase si grasimile. Laptele de ciment, particulele detasate, agentii de demulare, membrane intarite, trebuiesc de asemenea indepartate. Umpleti imperfectiunile suprafetei cu produsul adecvat. In cazul suprafetelor netede, acestea trebuiesc amorsate folosind PRIMER – T. Mai multe informatii despre amorse sunt valabile la cerere. Zona de aplicare trebuie sa fie uscata.

Cand e utilizat ca strat de suprafata, pt. protectia culorii produselor HYPERDESMO, trebuie pigmentat cu pastele pigmentate Alchimica (10% max). Trebuie aplicat la 72 de ore dupa aplicarea HYPERDESMO.

Amestecare:

Cand amestecati (subtiati sau pigmentati), evitati sa amestecati repede sau excesiv deoarece poate fi introdus aer in amestec, ceea ce poate rezulta bule pe membrana uscata. Amestecarea poate fi facuta manual sau cu un mixer la viteza joasa (300 rpm).
Pentru achizitie sunati la 0744.550.234